torsdag 14. januar 2010

Ut og vaske klær?

I går skreiv eg om vaskemaskin trøbbel,. heldigvis gikk alt bra, så eg trenger ikkje ta i bruk gamle metoder. Men så lenge eg slipper å bruke vaskebrettet og skylle klærne i bekken er slike ting sjarmerende å ha.
Nærbildet av vaskebrettet. Det snør litt og blåser så surt ute, at eg pitla meg fort inn igjen. Tørketrommelen bruker eg ikkje så mye, bare litt for å få myke håndklær, og så er det greitt å ha til sengetøy,lappetepper,puter og dyner. Som vaskes av og til. Takker igjen for fine kommentarer! Det var ein kommentar som gav meg denne ideen. Takk! Torilpia.

6 kommentarer:

 1. Tanken slo meg da jeg leste overskriften ja .. hihi .. Stakkars folk før i tida som måtte ut i all slags vær for å vaske klær i iskaldt vann .. brrr .. får vondt i fingertuppene bare ved tanken ..

  Flott vaskebrett og vaskebalje :o) Skikkelig nostalgisk .. :o)

  Ha en kjempefin torsdag - klem!!

  SvarSlett
 2. nydelig vasebrett,alje å ikke minst teppe,
  godt det funker igjen hos deg,
  ja i er heldige som lever i den tid vi gjør,
  ha en fin dag inne,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Så koselige ting å ha :-) jammen bra vi har mer moderne hjelpemidler idag, kjente nesten neglespretten Her ;-D

  Ønsker deg en fiiin dag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 4. Hei.Kjempe koselig.Gammle mlnner.Brukte vaskebrett på hytta hjemplassen til mamma når jeg var lita om sommerene sto ut på trappa og vasket klær.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. Det var da godt du slapp å gå ut i denne kulden for å vaske klær!
  Flott gammelt vaskebrett var det iallefall.
  Ha en fin dag!
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Hos min bestemor og bestefar vasket vi klær på vaskebrett-måten da jeg var lita. Så det har jeg gjort..... Glad jeg slipper det nå i alle fall.
  Klem :O)

  SvarSlett