onsdag 13. januar 2010

Dagen i dag.

Så sitter eg her da, med levende lys, strikketøy, svarteboka mi, og pc-en.
Sitter å venter på "vaskemaskin mannen", som har lovet å komme med ny tørketrommel til meg i dag. Hurra.. (Det var på tide!). For nå har eg vert uten ganske lenge for å si det sånn. Kjøpte ny for ett knapt år siden, og valgte ett dyrt merke for å slippe trøbbel.(Trudde eg.). Men den gang ei... Reperatøren har vert her flere ganger siden begynnelsen på desember, , venting på deler og forskjellig enda opp med : tre timers intens rommestering på vaskerommet,,,, og deretter ein mann som kikka inn til meg... Og sier: Duuu har ikkje bruksanvisningen vel!..... Mere rommestering,,,, og mannen berer maskinen min ut i bilen sin,, og sier ringer på mandag. Dette var ein fredag, og mandagen kom og gikk,,,, neste mandag kom og gikk igjen..osv.. Mira måtte ringe og mase flere ganger.. Så sier "Vaskemaskinmannen" I morra (Lillejulaften). da skal eg se på den og ringe deg! Hallo! Tror du noen reparatør ringte meg?.. Nei da jula kom og gjekk igjen.. Det blei et nytt år. osv. Så ringte han og så at dei skulle bestille ny til meg. Og den skal altså dukke opp i dag.

Men det er altså bare første kapittel av historien, for vaskemaskinen fusker også. Sentrifugerer dårlig annen hver gang. Så når han kommer med tørketrommelen, skal han begynne å skru på min dyre Mile vaskemaskin. Kjøpt på samme sted. Krysser fingre og tær for at det går bra!...... For ka hjelper det med tørketrommel visst eg blir uten vaskemaskin, like lenge. (Hjelp. nesten skummelt å skrive dette. ka om det går troll i ord.)..

Strikkinga mi tar tid, har holdt på med den samme votten lenge. plundra, gjort feil og rekt opp igjen, gang på gang. Men nå er vertfall den eine ferdig. Ny mønster for meg, fått av ei snill bloggvenninne, med bloggen Rosemary and Thyme. Tusen takk! Snille du.

Svarteboka bruker eg til å notere gode ideer og oppskrifter fra dere gode bloggere! takk, takk.. for inspirasjon.

Noah holder meg med selskap, men sovner nok snart! En trofast venn, dere får bære over med at han er med på bloggen igjen! Og igjen. Snart kommer Daniel heim ,med kompis i dag. Lurer på ka eg skal lage til middag.? Tusen takk for kommentarer, snille dere! Di varmer Miraklem.

16 kommentarer:

 1. Hej du.:-) Bare å le av musa, den blir sikkert ikke fornærma.:-))

  Kjedelig når ting ikke funker, og kjedelig å vente på de som skal komme å fikse det.:-) Håper det løser seg.:-) nydelig pus du har.:-)

  Ha en fin dag.:-) Klem Gry

  SvarSlett
 2. Hei.Så koselig du har det.Kos deg masse.Ønsker deg en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Har samme problemet her og.
  Fikk tørketrommelen i gang , men nå fusker den igjen , så her blir det klestørk på stuen .
  Har ikke andre muligheter.
  Håper du for orden på både vaskemaskin og tørketrommel snart.
  Klem

  SvarSlett
 4. Uff, slitsomt når vaskemaskin eller tørketrommel går fyken..Og så tar det alltid så lang tid å fikse eller få ny, merkelig..Det er jo en ting vi er ganske så avhengige av. I forfjor hadde vi samme problemet, heldigvis fikk vi en låne maskin i ventetiden. Vi kjøpte og en dyrer når dette skjedde, men er heller ikke sikker på om det hjelper...Lykke til hvertfall...klems

  SvarSlett
 5. Så kjedelig når slikt skjer. Håper det ordner seg - fort!

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei Mira,
  godt nytt år! Og usj..så dumt med disse maskinene... Jeg kjøpte også nytt for 1 1/2 år siden og alt har funket, takk og lov. Veldig fornøyd med merket (LG). Håper alt ordner seg!
  Klem fra Nanni

  SvarSlett
 7. Slitsomt med disse maskinenen som ikke funker .. usj ..

  Litt kaldt å ta med seg vasken i bekken også nå .. hihi ..

  Søt pusevenn .. :o)

  Ha en flott onsdagskveld - klem!

  SvarSlett
 8. Kjedelig når ting ikkje virker! Synest vottane dine ser så fine ut, ha ein fin kveld:))

  SvarSlett
 9. Hei! Så søt pus du har! Trasig med ting som ikkje vil virke! Den boka var kjempesmart! Eg har ei blokk, som stadig mister arka... ;)
  Kjekt at du ville vere med på GiveAwayen min!

  Ha ein flott onsdagskveld!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 10. Så fin vott! Og den boka var en god ide..... Tar med mg den, tror jeg.
  Ha en fin kveld videre og håper ting ordner seg med maskinene......
  Klem :O)

  SvarSlett
 11. så kjedelig og tungvint når ting går i stykker altså,
  håper han har vært hos deg nå,å alt funker..
  herlig den katten..
  ha en fin kveld.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 12. Hvitevarer er noe man virkelig savner når det ikke fungerer. Håper det blir en ordning på det snarest. Ha en fin kveld - klem fra Jannicke

  SvarSlett
 13. hei:)
  Så fin katt du har!!! :)
  liker så godt sånne votter, skulle ønske jeg hadde tårlmodighet til det.. :(
  Skjønner det med hvitevarer, håper det ordner seg snart...klem

  SvarSlett
 14. Vaskemaskin må man ha- så jeg håper du slipper trøbbel med den, tørketrommel har jeg ikke- så den kan jeg leve uten- me ndet er sikkert praktisk det og;) For en nydelig vott- veldig vakkert mønster;) Og kattepuser får vi ikke nok av ;) Min katt er ikke så veldig fotovennlig- sitter ikke i ro lenge nok! Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 15. Så kjedelig å vente og vente. Klær som hoper seg opp, og ergrelser.
  Håper det snart ordner seg!
  Så fine vottene blir! Jeg rekket opp noen ganger jeg også før det satt.
  Du velger selv om du vil lenke til meg!
  Ha en fin dag!
  Klem Tove

  SvarSlett
 16. Hei på du;o)
  Nå har det vært stille fra meg på en stund;o/ Men håper og tror jeg er tilbake i bloggestand;o)
  Så trasig med tørketrommelen og vaskemaskinen;o) Vi har liksom kommet over stadiet med -15 i bekken som knapt renner, heldigvis;o))
  Håper det blir en stell på det;o)
  klem
  Linda;O)

  SvarSlett