torsdag 28. januar 2010

Snart helg!

Nå klarte ikkje eg å holde meg lenger heller. Sist lørdag blei det tulipaner gitt! og dei er igrunnen enda finere nå! Bare se! Det er ganske kjøligt i kjøkkenvinduet mitt for å si det sånn. Så tulipanene varer lenge. Må bare sette dei vekk fra vinduet dei kaldeste nettene, så dei ikkje fryser fast i vindusruta. Liker godt å bruke denne "lykta" som tulipanvase! Det er igrunnen litt rart det der... At uansett hvor mange vaser eg har i hus, så havner blomsterbukettene i andre ting. Gjerne i mugger, Norgesglass eller andre bruktfunn. Liker jo å bruke "loppene".

I går var eg på bytur, Gikk til byen faktisk,(5 km), liker ikkje å kjøre bil, og busser , nei de går ikkje her, nei. (Bare overfulle skolebusser, så fulle at en skulle lure på om det er lovligt). Faktisk så blei noen skoleelever kasta av bussen, på motorveien mellom Arendal og Grimstad, for ei tid tilbake. Bussjåføren blei oppringt på mobilen (Ikkje hands-fri nei ), og heiv av elever fordi han fikk beskjed om at det var kontroll lengre fremme. Sjåføren skylte på at det var et engangstilfelle. Tull sier eg. Skolebussene er stufulle , og så er det alltid dei eldste og dårligste bussene som brukes til barna våre. Åssen er det der du bor?

Viss noen lurer på om det blei noe handel? så kjøpte eg bare tre kvite og tre grå garnnøster.(Skal bli til votter). Var hos frisøren og klippa meg. Er nesten " korthåret "nå! Det følest sånn vertfall. Alt håret er like langt og rekker litt nedfor skuldrene. Men dei eg bur sammen med la ikkje merke til forandringen. Er det et bra eller dårligt tegn? He he.
I dag lager eg rundstykker! Oppskrift? Nei beklager, eg putter bare oppi litt av ditt og litt av datt på ein slomp. Akkorat som mammaen min. Til stor frustrasjon fra guttene mine for, når baksten blir ekstra god kan eg ikkje lage den om igjen.
Mye rot på kjøkkenbenken her ja. Nuggatti og honning er bare til søndagen og Noah`s matboks er ett gammelt spann.

Nå skinner sola og det er + 1 ute. Skal eg gjøre noe nyttig, eller nyte finværet på skitur? Sånne dager skulle hatt flere timer. Vet det er bare torsdag, men sier god helg likevel! Klem,,,,,

18 kommentarer:

 1. Hei på deg! Tulipanene er vanskelig å motstå nå om dagen....blir liksom litt vår med en gang! Håper du nyter mildværet, og sola i dag! Det gjør jeg! Ha en strålende dag

  Klem inger

  SvarSlett
 2. Nydelige tulipaner. Hadde du vist hvordan jeg savner tulipaner. Det er omtreng kull umulig å få tak i tulipaner, og hvis jeg finner noen er de nesten ferdige på noen laaaange stilker. Kjøpte alltid inn tulipaner til helgen da jeg bodde i Stavanger - og det er noe jeg virkelig savner nå om vinteren. Men til gjengjeld er det mange ting jeg ikke savner også - hihi... her er det ikke is og glatte veier, f.eks.

  SvarSlett
 3. Det er så nydelig med tulipaner!!! skal kjøpe meg en ny bukett i helga.
  På bildet har du jo håret myyye lengre ned enn til skuldrene - så det må da være de du bor sammen med som har dårlig observasjonsevne! Ble sikkert kjempe fint!
  Hadde ca like langt hår, men klipte også av det en del for 14 dager siden. Ble oppklipt på sidene og skrådd bak. Ble myyyye lettere å stelle - men tror du det er mange som har sett at jeg har klipt meg...nope!!!
  Endelig snart helg! KOs deg masse!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 4. Hei.Så flink du er.Gå 5 kilometer.Kjempe bra.Skolebuss til de som bor lengere enn fire killometer hær.Grensa er de veldig nøye med.Grett for de store barna men synes att det er litt for mye langt att de som er 5-6 år skal gå i storm og regn.Mørkt om morgene er jo også av og til.Da må de betale bussen selv hvis de bor kotere en fire killometer.NYDELIG TULLIPANER.Lengter til våren nå.Ha en riktig fin Torsdagskveld og helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 5. hei Mira.
  så herlige tulipaner,så kjekt at de står sååå lenge,herlige farger,
  ja er det ikke fælt,tenk å bli kastet av bussen,snakk om sikkerhet..
  nydelig bakst du har laget,ser nam nam ut...deilig å få klipt seg da,et godt tegn at de ikke ser,de liker deg uansett...
  ønsker deg en herlig kveld.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Så sprek du er som går så langt for å komme til byen! Men når man skal noe kjekt, går det jo litt lettere kanskje!
  Flotte tulipaner med nydelige farger!
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Dejlige boller, de ser saftige og lækre ud. Håber drengene blev glade for dem denne gang også.
  Flot at dine tulipaner har holdt i snart en uge! Hav en dejlig helg, Mira-ven

  Klem fra Helle

  SvarSlett
 8. Heisan, jeg falt ut da jeg skrev kommentar til deg, håper jeg ikke legger inn dobbelt nå da!
  Koselig med tulipaner..og rundstykker, det skal jeg lage i helgen også.
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem,M

  SvarSlett
 9. Hei! Eg vart veldig kveldsmatklar no! Dei rundstykkja såg herlege ut! Tulipanar er ein vinnar her i heimen også! Minner om vår... SUKK!

  Vil ynskje deg ein fin kveld, og ei god helg!

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 10. Hei! Ang.Stevia....nei jeg har desverre ikke planten lenger, men bruket tørket i fra helsekostbutikk.. Det blir litt dyrt, så jeg kommer nok til å kjøpe meg planten. Tidliger har de hatt den på krøgenes plantemarked. Det er fint å koke den opp,og fryse laken, som isbiter. Isbitene kan du så ha i vaffelrører og pannekaker mm. Sjekk også ut agave sirup...som er fruktsukker i fra en type kaktus. Dette er visst en veldig fin sukkererstatning. Jeg har vært på jakt etter denne en stund, men tror kanskje jeg ender opp med å bestille fra nett!

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 11. Det er skummelt å tenke på hvordan det offentlige lar transporten av våre søte små foregå .. Har hørt om mange slike skremmende tilfeller .. ikke bra ..

  Her er skolen i gangavstand - men kommunen har bestemt seg for å legge ned denne og bygge ny i nabobygda .. da blir det bussing av unger til og fra på all slags vær. For meg blir det ikke aktuelt å bo her lengre da - og kommer til å flytte til et sted med skolen i gangavstand.

  Herlige bilder av tulipaner og rundstykker.

  Om det er et dårlig tegn at de andre ikke merket at du hadde klipt deg?? Vel - det hadde vel vært verre om de kom med negative uttalelser .. :o) Så du ble nok fin tenker jeg .. mannfolk spesielt - ser ikke sånt sånn uten videre :o)

  Ha ei fortsatt kjempefin helg - klemmer!

  SvarSlett
 12. Mmm..tror jeg blir her hos deg litt jeg...Nydelige blomster og bakverk!!Klemmer

  SvarSlett
 13. Hei på deg, og tusen takk for kommentar hos meg :-) Alltid moro å "treffe" nye folk! Fint navn ja...hehe..ikke ofte en møter noen med samme..Vi er en sjelden rase ;-))

  Klem, Frøydis, som legger meg til som følger :-))

  SvarSlett
 14. What's up to all, it's in fact а gοoԁ for me tо pay
  a quick visit this wеb pаge, it сontains hеlpful Ιnformation.
  Here is my web page - iphonefix

  SvarSlett
 15. Thankѕ for a mаrvelouѕ posting! I really enjoуed reading it, you could bе а great author.
  I ωill alwaуѕ boοkmaгk
  уour blog and will οften comе baсκ fгοm now on.
  Ι ωant to enсourage уοu
  continue your gгeat poѕts, havе a nice day!
  Review my homepage iphone repair

  SvarSlett
 16. І'm gone to convey my little brother, that he should also go to see this web site on regular basis to get updated from latest information.

  Feel free to surf to my homepage iphone repair petaling jaya

  SvarSlett
 17. We absolutеlу love your blоg and find nearlу all of your
  post's to be precisely what I'm looking foг. Woulԁ you
  offer guest writers to ωrite content for you? I wouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write with regards to here. Again, awesome site!

  My site: Ipad screen repair petaling Jaya

  SvarSlett
 18. If yοu would like to taκe a good deal from thіs post then you haѵе to аρply such mеthοds to your won
  weblog.

  Look into my web sitе ipad repair petaling jaya

  SvarSlett