tirsdag 1. november 2011

Utfordring "Mitt favorittvindu"!Har 34 vinduer i huset vårt! dette på kjøkken er favoritten, selv om det er enkelt glass ,og kaldt om vinteren. Syns det er så koselig så det dukker opp på bloggen om og om igjen!

Om vinteren har eg gjerne levende lys i norgesglass her, for da blir det for kaldt for blomster.


Her tar eg ein sniktitt inn vinduet! Ein liten baker i aksjon;-)
Heldig var eg som fikk smake.

Åssen er det hos deg? Har du et, eller flere favorittvinduer eller steder i huset ditt?
Vil du vise meg?

Tirsdagsklem fra meg.

11 kommentarer:

 1. Oj så mange vinduer.... :D Vi har...14 :D Og 3 verandadører...:) Karnappen i stua er nok favoritten pga utsikten, men er ikke så glad i karnapp da...:P
  Ha en flott dag
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Så nydelig på kjøkkenet ditt, og så mange vinduer da. Jeg kommer ikke på noe favorittvindu akkurat nå, men kan ta utfordringen senere :-)
  I huset vårt er her 24 vinduer, men hvis verandadøra regnes som vindu er her 26...

  Ønsker deg en herlig dag :)

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 3. Det er så koselig med 3 vinduer på rad i et vindu! Forstå meg rett:) Slik som du har! Koselig bakedag dere har!
  Ha en fin novemberdag!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Så koselig ! Forstår godt at dette er favoritt-vinduet ditt. Har mange vindu, men vanskelig å velge favoritten. Akkurat no er det den doble verandadøra som er er favoritten, for utanfor er det masse fugler som eter solsikker og brødsmuler og er eg blitt så gammel at eg koser meg over slikt :)

  ønsker deg ein fin tysdag

  SvarSlett
 5. Nå ble jeg sentimental, vips tilbake i mine besteforeldres hus...der var det slike vinduer. Kjempekoselig kjøkkenvindu du har ja, og huset ellers. Vinduer på et hus har så mye å bety! Og da særlig bevare gammel stil som står i stil til huset.

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at det der er favorittvinduet ditt - det var veldig fint :-) 34 vinduer!! Tar litt tid å vaske alle da...

  Ha en fin dag - klem Siv

  SvarSlett
 7. Må vel bli sofakroken det kanskje - men held på å lage eit nytt gjesterom - det einaste som eg skal sette heilt mitt preg på her i huset (eg kom til dekka bord). Skal legge ut litt om det romet når det er ferdig:-))

  jannetoveklem

  SvarSlett
 8. Oi, jeg er glad jeg ikke har så mange vinduer i Lunden som skal restaureres :o) Kjøkkenvinduet ditt er veldig fint, skjønner at dette er din favoritt. Vi har et lignende vindu på vårt kjøkken. Sidevinduene er hengslet i siden, mens midtvinduet er hengslet oppe og så har det innervindu. Tror nok dette kan bli min favoritt med tiden også, men det gjenstår litt jobb enda...

  klem Mona

  SvarSlett
 9. Hei Mira :)
  Så koselig å titte inn her hos deg ღ
  og skjønner godt at dette er et
  favoritt vindu - Jeg har ikke et
  favorittvindu, men liker å titte ut
  av den dobble terrassedøren ut mot
  naturen og havet ღ Ønsker deg en fin
  onsdag, klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Hei Mira!
  Det var et veldig hyggelig vindu! Og veldig søt bakemester! Godt du fikk smake!

  Mitt favorittvindu er nok kjøkkenvinduene, og det er mest p.g.a. gardinene, og at det ellers er et koselig rom! Kankje jeg skal skrive om det?

  Ønsker dere en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 11. Hei.
  Har sittet og telt vindu jeg nå hehe kom frem til 20 og alle er skitne av saltvann,sånn er det når man bor ved sjøen. Lekkert hus du har og så koselig i kjøkkenvinduet da. Søt baker i vinduet og. :)))
  Klem Mette.

  SvarSlett