mandag 9. august 2010

Forsatt sommer!

Enda ein nydelig dag her i sør! Sola skinner der ute, og ka gjør eg?!Sitter inne med ein tekopp, og hekleri! Skjemmest? Ja! da! Skal ut, S.N.A.R.T.
(askebegeret inneholder pinsett, til å plukke flått av pus, og kammen hans, må alltid ha det klart dessverre).Har sydd sammen et lappeteppe. 7x 11 ruter, og nå hekler eg rundt, og rundt. Var litt missfornøyd ei stund, men nå har eg laget noen flerfarga ruter, og tatt vekk dei mørkeste rosa, det hjalp.

dette hadde passa bedre å sitte inne med, dette ein kald ruskeværsdag, det er sant, Men nå er eg jo så godt i gang!


Ute skal eg luke, og vanne litt!? Burde luke å vanne MYE! Men det er så varmt!
Sitter inne å svetter, 23 grader i skyggen. (Ja, skal legge vekk dette ullteppet;)Plukke bær? JA! det skulle eg gjort! Kjekt å ha frysa full, men så kjedelig å plukke.Skal ut ein tur nå, og så skal eg inn igjen, for å steike makrell og lage rabarbrasuppe, det er visst sommermat på Sørlandet. I går var me i bursdagsselskap henne i Arendal, og da blei det fisketur etterpå, ein stille å varm kveld på sjøen ute mellom to fyrlykter,(lille å store Torungen, idyll;)

Heime er eg ikkje vant med rabarbra og makrell samtidigt. Åssen sommermat er dere vant til ?

Sender ein mandagsklem fra Mira.

7 kommentarer:

 1. Hei hei :) Jeg har også vært inne til nå, har malt et vindu. Er ikke så morro å stå inne å male når det er så nydelig vær ute, men kan jo ikke male vinduer i regnvær heller, vinduene må jo liksom stå oppe :P
  Men nå skal jeg ut å tuste i hagen :)
  (så fint teppe du hekler foresten)
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 2. Så godt at det er flere enn meg som kan finne på å holde på med ting innomhus selv om det er nydelig vær ute! Jeg blir gjerne så oppslukt av det jeg holder på med...hvis jeg skriver eller blogger...eller holder på med noe annet artig - at jeg egentlig ikke tenker på været. Det er jo litt dumt siden vi har så kort sommer, men..... :)
  Jeg syns det ser så koselig ut i vinduet ditt jeg! :))

  Her på indre østlandet går det mye i grilling og spekemat om sommeren. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i noen av delene - men syns spekeskinke og hjemmelaget potetSTUING er kjempegodt! Det som definitivt er mest sommer for meg når det gjelder mat er JORDBÆR! Jordbær med sukker og fløte eller jordbær skivet på brød - DET er sommermat for meg! :)

  Ha en flott uke da!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 3. hei.
  ja vi er heldige som har disse varme dagene nå,
  de må nytes,
  kos deg masse.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Vittig at makrellen har slik status i sør, for her er den ikke det vi har mest lyst på:)
  Jeg elsker laks, gjerne grillet i folie med hjemmelaget potetsalat og grønnsalat.

  Teppet ditt blir nydelig!!!
  klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. For nogen lækre bær du fik plukket, de smagte garanteret!

  Flåter er en virkelig plage!

  Klem Helle

  SvarSlett
 6. Hehe, avogtil blir man gjerne opptatt med helt andre ting enn man burde... Men det teppet blir kjempe lekkert. Og flått, ja det blir endel av de ekle krypa her og, hater å plukke dem, men ingen vei utenom når man har dyr..klems

  SvarSlett
 7. Jeg sitter også inne, det er bare så kaldt, rått og lite varmt.
  Nydelige bær og herlig hekleteppe. Ønsker deg en fin uke :0)

  SvarSlett