søndag 1. juni 2014

Tidlig søndags morgen.

Sto opp tidligt i dag. Når eg kom ned i stova til pus og kikka på klokka var den bare 1\2 6. Hadde vert lys våken lenge eg.

I vinduskarmen står Nicolai så sart lyserosa ,at det er ein fryd å se på han. Ikkje mange planter med guttenavn forresten.

Der ute er himmelen blå, og vanningsanlegget er snart inne, har jobba med sitt i heile natt. Det er nokk den klikkelyden som har forstyrra søvnen min. Eg tåler ikkje store forandringer fra det vante før nattesøvnen min går sin vei.

Stille der ute, ikkje ein bil på veien, bare vanningsanlegget, fuglekvitter og et å annet hestevrinsk, for nå er sommergjestene våre kommet tilbake! Åtte islandshester koser seg på sommerferie hos oss. Kanskje det kommer flere hadde 12 i fjor sommer.
Slitte potter i vinduskarmen, malingen flasser av, er det fint eller stygt, vet ikkje helt , tror eg liker det, sånn er det vertfall, fuktighet fra potta får malingen til å løsne, har skrapt vekk det løse.
Kjøpte pottene lyseblå, men dei ender visst opp brune.
Stille i huset, lurer på hvor lenge? når skal eg begynne på frokosten mon tro? koke egg til flere enn meg.

Sola skinner og det blir sikkert ein varm fin søndag.
Håper den blir fin for deg også. God morgen forresten, Klem,5 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en deilig start på dagen din,selv om den var i tidligste laget :)
  Fordelen er at man får mye ut av dagen ihvertfall!!!Godt å stå opp når alle andre sover synes jeg,nyte freden så lenge det varer !!!! Nicolai har jeg aldri hørt om,en nydelig kar!!!!!!Den må jeg få tak i!!!!
  Nyt dagen videre :)
  Toveklem :)

  SvarSlett
 2. For ein fin start.
  Eg fekk god frukost servert med mannen.
  No er det kaffi i sola :-)

  Fortsatt god søndag!

  SvarSlett
 3. Høres kjent ut det med små forandringer for å forstyrre nattesøvnen. Har det på samme måten. I natt tror jeg imidlertid jeg kommer til å sove som en stein. Etter å ha arrangert konfirmasjon sjøl på lørdag og vært gjest i en annen konfirmasjon i dag. Tar på med slike store lag... Hyggelig men slitsomt.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Jeg syns det er deilig å være den første som står opp, og det å få meg litt helt stille morgenstund :-)

  SvarSlett
 5. Hyggelig er din start på dagen - søndag med riktig fin ro.
  Så fin med sommerferie fremmede... islandhester :-) Tar du bilder for oss? Klem fra Viola

  SvarSlett