onsdag 1. desember 2010

Pass på pus i kulda!


Noah blir rastløs og kjeder seg!
Når "far" er borte danser pus på bordet! Kan jo ikkje sove heile tia! Og ute er det for kaldt, selv for pus.Her har eg tulla med pusen min. La ett geiteskinn over han. Det gav meg ein ide! Kanskje eg skulle sy jakke til han? Folk kler jo på hundene sine.
( Tror egentlig ikkje pus vil like det! ;)

Nei, fra spøk til alvor! Nå advarer veterinærer ; Det er for kaldt for kattene å være ute, de kan fryse ihjel. Har de ikkje et sted å søke ly, må lufteturene være korte.

I skrivende stund, er Noah min i fjøset. Godt for han å bytte hus litt.
(Og det er godt for mitt nips også! ;)

Ønsker dere ein fin vinterdag! Klem fra meg.

15 kommentarer:

 1. Hehe...herlige bilder av pys!

  Ha en fin dag og klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ja..pusen min er bare inne den:)har det godt og varmt..:)
  ha en fin dag
  eddaKlememr

  SvarSlett
 3. Herlige pusen din. Liker å se dyr som har det godt! Lillepusen min klarer maks 5 min ute nå. Synes fryktelig synd på de kattene som ikke får være inne i denne kulden...

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Tiger är också inne nästan dygnet om nu. Han går ut till garageförrådet ibland, men det är i stort sett enda promenaden, så när rastlösheten blir för stor blir det lek och bus inne. En papperstuss och en matta kan vara riktigt kul!

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvarSlett
 5. Hei, Mira
  Lenge siden jeg har vært innom bloggen din nå. Så nydelig katten din er. Molly (kattefrøkna vår på 7 mnd) er også mye inne. Hun har ennå ikke begynt å være ute om natten, da ligger hun i buret ved siden av sengen min. Ønsker deg en fin adventstid. Klem fra meg

  SvarSlett
 6. Heldige Noah som har et fjør å gå til :) Nelly fryser som en gal når vi er ute nå. Hun får snø i potene hele tiden og halter rundt. Blir ikke lange turene akkurat nå, men mye kos da :)

  klem C

  SvarSlett
 7. Det er en nydelig katt du har! Vår firbente vil helst ikke være ute særlig lenge av gangen nå, det er ut å gjøre det nødvendige og inn igjen. Liker best å kose seg i sofakroken nå som det er så kaldt.

  Kos deg videre i adventstiden!
  Klem T

  SvarSlett
 8. Hei.

  Så morsomme bilder av pusen din :)
  Katten vår er mye ute, men vi har et gammelt uthus som han kan være i. Der har jeg et hus av isopor til ham som han kan sove i om han vil. Han er ute om natten, og inne på dagene(da ligger han i senga)...

  Ha en fin kveld :)

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 9. Nydelig pus!
  Sikkert godt for han å herje litt i fjosen:)
  Og jeg er enig med han, det er forferdelig kaldt, og best inne.

  Ønsker deg en fin førjulstid!

  SvarSlett
 10. Hei.
  Det er så sant. Det er viktig å tenke på dyrene. Ser at mine vil være inne, og det får de lov til. Selv om jeg har stall hvor de har egen seng, mat. Så foretrekker de å ligge i varmen. Var så koselige bilder av pusen. Han så i alle fall ut til å kose seg.:-)
  Klem.

  SvarSlett
 11. hei.
  ja her ligge Simba i vinduskarmen å bare myser ut, ikke store turene han tar ut nå, å kasse har han inne til nødvendig ærend,han er så fornøyd med det om vinteren,
  nydelige bilder her, å katter er noen herlige dyr.
  ønsker deg en fin 2 advent helg..
  varm klem fra sylvia

  SvarSlett
 12. Ha en kos helg Mira....
  eddaKlemmer :)

  SvarSlett
 13. Hei.Enig med deg.Katta oss James inn hele dagen og natta nå.En rask tur ut snart inn igjen.Ligger å koser seg på skinnfell sin som jeg har sydd til den.Når han skal inn så klatrer han opp Pære treet som vi har på husveggen oss å titter inn stuavinduet klorer og mjauer å vil inn.Nydelige bilder av katta di.Ønsker deg og pus en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 14. Søt pus:) Ja, det er for kaldt for dyrene ute nå.
  Takk for koselig kommentar
  Fin adventshelg til deg:)
  Klem Tove

  SvarSlett
 15. Love the pics of your kitty! We have a new kitten in our home. We're just loving him :-)
  Blessings,
  Marcia

  SvarSlett