torsdag 16. desember 2010

adventsgave!Eg var så heldig at eg vant luke 7 inne hos Maligima. Og nå dukka pakken opp i postkassa mi. Tusen tusen takk! Syns det er kjempefint.

Maligma har ein kjempefin blogg vert et besøk! Du kan forsatt delta i adventskalenderen og være heldig å vinne flotte ting.

Mitt smykke var sponset av Mies Mirakler. Og slik oppdaget eg enda ein Flott blogg, det vil vist ingen ende ta! Blogglandia er et skattkammer av fine og inspirerende blogger.

Skulle bare hatt mere tid til å sette inspirasjonen ut i live, smiler, for et luksusproblem!;)Her kan det henge til pynt når eg ikkje bruker det! Det er nesten finere der enn på meg.
I går fikk eg kjøpt de siste julegavene, (Tror eg) Så godt å være ferdig med det!Nå skal eg lage kransekakehjerter tror eg. Det er andre forsøk he he smiler , første forsøk da skålda eg alle mandlene, og da blei det marsipan da! Kunne selvfølgelig stekt det til hjerter også, men nå er guttene mine glad i marsipan så da så! Lagte kuler og dyppa i smelta sjokolade. Nå gjelder det bare å gjømme de godt nokk så de ikkje blir spist opp før jul!

Ein gang gjømte eg julekaramellene så godt at de varte til eldste sønnens fødselsdag i februar!

Håper du har det fint! Miraklem,

6 kommentarer:

 1. Hei Mira...

  Så nydelige de tingene du vant er da :) Ja, den er STOR denne bloggeverden, og det er masse fine blogger til glede og inspirasjon :)

  Kransekakehjerter har jeg ikke laget før, men kransekake lager jeg hvert år(ikke i år siden vi skal bort). Jeg har 50/50 skåldede og "vanlige"mandler i deigen min. Lykke til med baksten ;)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Grattis..heldig du var...venter en gave i posten jeg og..er spent:)
  kos deg med alle juleforberedelsene..
  klem klem

  SvarSlett
 3. hei Mira,
  nydelige gaver du fikk,gratulere til deg.
  nydelige bilder .
  ja nå går det fort til julaften, gleder oss,
  ønsker deg en kjempefin dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nydelig gave.
  Nydelige bilder hos deg, så lekkert du har pyntet trollhasselen.
  Ønsker deg en fin førjulstid.
  Klem Mio

  SvarSlett
 5. Gratulere med flott gave, pakke i posten er alltid gøy:)Så flott du har pyntet trollhasselen.
  Sitter å ler for meg selv her, koselig innlegg om katten din...har to katter vi også, de piler ut i 3 sekunder så vil de inn igjen, på oppførselen skulle en tro at de hadde vert ute i minst en uke, slik som de krafser og mjauer utenfor altandøren:)
  Ønsker deg en fin helg, klem Hanne

  SvarSlett
 6. Så kjekt å se smykket mitt på bloggen din, godt at det kom vel frem :) Skikkelig fin som pynt også , det var jo smart :)

  SvarSlett