onsdag 10. mars 2010

Høne og usminka egg.

Snart påske, så eg har begynt å plukke fram litt..


Strutse -eggeskall og Emu-eggeskall, kjøpt i New Zealand og Gåse -eggeskall kjøpt på Panduro Sørlandsenteret. Syns dei er fine akkurat som de er eg..

På flyplassen for lenge siden når Øystein var 6 år: Me hadde akkurat passert tollerne , som trudde me hadde vert ein svipptur i København, og ikkje ante at me hadde vært et halvt år i N Z. Øystein sier høyt : Mamma mamma Godt du ikkje måtte åpne kofferten , for da hadde dei sett alle egga du har med.. !,, Og det var altså disse to eggeskalla. Tollerne ser stygt på oss, men lar oss gå. puh. For kofferten var ganske så full den,,,Måtte sitte på den for å lukke den.. Klær og frø, skjell og stein og sånnt no.. (Tollerene kunne jo tro eg dreiv med miljøkriminalitet og smugla egg av sjeldne fugler, eller krypdyr kanskje). Huff!..

Takker for alle fine kommentarer, skulle vert innom dere alle, men velger å gå ut i sola nå. Så får eg se seinere. Klem,,,

6 kommentarer:

 1. Jeg syntes også at eggene er fine som de er!
  Tidig kommentar fra gutten din. Godt du slapp unna,hi,hi!

  Ha en fin solskinnsdag!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Nydelige de eggene. Synes absolutt de kan være som de er.

  Kjenner litt til dette med å komme hjem med all slags ting og tang når man har vært på helt andre breddegrader. Jeg har bl.a. noen nydelige skjell som er samlet sammen ved Det Indiske Hav. De har fått sitt naturlige tilholdssted på badet.

  Nyt solen, vi har ikke hatt for mye av den.

  SvarSlett
 3. Visst är det kul att ta med annorlunda souvenirer hem. Plockade med ett litet skott från en buske som växte nedanför Eiffeltornet för några år sedan. Ska bli spännande att se om den har överlevt denna snörika vinter...

  SvarSlett
 4. Herlig historie!
  flotte egg, så absolutt - må ikke rote med disse;)

  Klem,I

  SvarSlett
 5. Så flott høne og egg du har! Er enig i at de gjør seg sånn de er uten noe mer pynt på.

  Ønsker deg en flott dag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Fantastiske egg! Nydelige akkurat som de er. :-)

  SvarSlett