torsdag 8. oktober 2009

oppussing pågår !

Nye gardiner er kjøpt inn, men det spørst om Noah liker dei like godt.
Nå har eg reve den røde vinyltapeten av veggen! Jiiiiippppiiiii! Har vert mektig lei den dei siste ti åra minst.Driver og limer opp ny tapet. Den er også av vinyl, nesten kvit og nøytral i mønsteret. Syns det blir fint eg! Men det tar tid. Spanderte på et lag rehabeliteringstapet først. Dobbelt arbeid, men siden veggplatene var så som så, tenkte eg det var lurt med et godt underlag.
Leita i arkivet etter førbilder. fant bare disse to. Det sier vel litt om kor lei eg var av rødt. Det blei for mye for meg å ha det på veggen i vertfall.(Blir lett hissig da, vet du. Hi hi.).
Det baller på seg når ein begynner, så skulle gjerne malt litt også, men vet ikke om eg vil leve med malinglukta, eller vente til våren enda.

Har hadt det travelt i det siste, med utearbeid på gåren. (bålbrenning og rydding av hoggstfelt, Innhøsting av epler. Levert sauer og lam til slakt, (frykteligt trist, er glad i ver enkelt, de blir behandla som kosedyr hos oss. Men kan ikke beholde alle.).

Lite tid til blogging nå altså! Men regner med at dere tenner lys , hekler,strikker,syr, og maler, osv, like mye uten meg. Sukk. (ok, da ! innrømmer at eg leser litt innimellom, selv om eg er dårlig til å skrive innlegg og kommentarer for tia. ).o...... Klem fra Mira.

14 kommentarer:

 1. Tenker det blir flott! Har en rød vegg selv som skal hvites i løpet av vinteren;)
  Klem;)

  SvarSlett
 2. Å, det er deilig å bli kvitt det røde. Jeg hadde et soverom i lik rødfarge for noen år siden; huff! Godt at smaken og moten endrer seg - ja, til nøytrale og duse farger. Lykke til med arbeidet. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 3. Ikke lik-rød..huff - jeg mente samme rødfarge som den du har... Enkelte ting blir så innviklet.

  SvarSlett
 4. Den var veldig rød ja;o))) Med fare for å muligens virke fornærmene, så kan jeg godt si at jeg skjønner at du vil bytte farge;o))
  Gleder meg til å se resultatet.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 5. Det blir nok litt av en forskjell med ny tapet! Gleder meg til å se ferdig resultat!

  Og slakting er jo verste som er... Husker da jeg var barn og sauene ble kjørt avsted. Det var trist det!
  Vi har akkurat tatt en høne, selv det er leit når man har fått de tamme og blitt kjent med dem. Men den var syk og da er det det beste!

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Hei.Kommer til å bli fint regner jeg med når du er ferdig.Skal bli kjekt å se..Fine gardiner å en virkelig hærlig katt.Ja regner med att det er trist når de drar avsted med dyrene får jo ett veldig nært forhåld til husdyra som du går sammen med vær dag.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 7. For en herlig liten pus. Og ett flott hjørneskap, noe slikt ønsker jeg meg og.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ja jeg håper de har ett opplegg til han etter behandling for det trengs. Selve behandlingen varer jo ikke så altfor lenge desverre. Er synd de fleste opplegg her til lands egentlig ikke duger nok.
  Men idag skal vi kose oss på hytta og bare slappe av.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 8. Hei!

  Vår kjære Theodor har nok ikke kommet hjem, men vi har nå fått to nye stallkatter. De skulle egentlig vært avlivet, men nå er de her hos oss :-) Det er et søskenpar som er ca. 5 måneder gamle og heter Lilo og Stitch. Skal legge ut bilder av dem på bloggen etterhvert. Jeg har hatt det litt travelt i det siste og har ikke vært særlig aktiv på bloggen min, men slik er det vel for de fleste... med høstmørket regner jeg med at blogglysten kommer tilbake:-)

  Ha en fin helg!
  Klem fra Britt :-)

  SvarSlett
 9. Hi hi for en rampe pus... skal snart blogge pusekatten min! Hun har også vært og kost seg på høstferie!!!
  Det blir nok fint med lysere tapet! Da vi flytta inn her var det sånn rød tapet på soverommet - ble noe helt annet med lysere farge!!!
  Blir artig å se hvordan det blir! Men slapp nå av og kos deg litt i helga også da!!! ;-)
  Ønsker deg en deilig lørdagskveld!
  KLem fra Lunalu

  SvarSlett
 10. hei mira -
  hjertelig takk for besøket ditt på bloggen min, og at du hjalp meg på blomsternavnet! Høstasters!
  ha en fin søndag - og lykke til med oppussingen!
  moa

  SvarSlett
 11. Hei!
  Så koselig at du vil være med på og linke til konkurransen min! Og ikke minst at du vil følge meg videre :)

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 12. De røde veggene har jeg sett før. Hadde det på tv-rommet i mange år, men i sommer ble det eggeskall der også. Rart hvordan smaken endrer seg, og godt vi kan tilpasse endringene, men...hadde vi hatt mer tålmodighet hadde vi snart vært moderne igjen, og sluppet jobben ;-)

  SvarSlett
 13. Ja greit med en forandring på vegger innimellom.Kjenner igjen den rødfargen der ja!
  Blir sikkert fint med lys tapet:)

  Søt pus du har!

  SvarSlett
 14. Tusen takk for hilsen hos meg! Ble glad for at du linker. :) Så søt katt du har, som leker seg med gardinene. :) Blir nok veldig fint med lys og lett tapet der den røde var. Blir artig å se. :)

  SvarSlett