fredag 30. oktober 2009

God helg folkens!

Huset vårt fra 1820, noe av det mye eldre. Ligger alt for nært hovedveien. Er redd for at Noah pusen min skal bli påkjørt. Det var vel annerledes når huset var nytt. Greit å følge med da, om noen  kom forbi, gående, eller med hest og vogn. Kanskje med vogna full av varer som skulle selges i byen.

Det kan være dei stoppa og slo av en prat, mens hesten fikk slukke tørsten i Brønnsbekken.Noah liker den nye sofaen!Noah tilbringer nettene på jakt etter mus, i fjøset. Og dagene som på dette bildet. Sliten etter "nattevakt".

Og for de av dere som leste sist innlegg: spøken er oppdaga! Ikkje fordi det var noe anneledes på veggen, men fordi eg hadde vert så dum å skrive om det i bloggen. Irritert på meg selv.

Kos dere i helga! enten dere skal gjøre som Noah  (ikkje jakte på mus, men slappe av), eller noe annet. Helge-klem fra Mira.

14 kommentarer:

 1. Hei hei:)
  For et koselig hus du har....i gamledager var det nok ikke så mange biler som oset forbi:)
  ha en koselig helg
  klemmer edda

  SvarSlett
 2. Koselig hus du hadde! Og katten så ut til å trives;)
  Kos deg en masse i helga, du også;) klemmings

  SvarSlett
 3. Hei på deg :)
  Ja, humøret er virkelig på topp nå! (har så mye å ta igjen vettø;) )
  Så utrolig koselig hus du har!
  Ja, tenk deg åssen det var på den tiden når den ble bygd. Noe helt annet enn all den trafikken som er blitt nå. Skjønner at du er redd for pusene din :(
  Så ut som Noah hadde en veldig behagelig stilling ;) må nok gjøre litt av det i helga og!
  Kos deg masse i helga!
  klem klem

  SvarSlett
 4. Virker som et koselig og sjarmerende hus! Nå ser jeg at det er litt forskjell på shubi og Noah... han er mer hvit på ryggen!!! men ansiktet er jo likt!!!
  Har inntatt sofaen og har planer om å slappe av max i helga - bare litt halloween styr i morgen....
  God helg til deg, vennen!
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei.Virkelig fint hus.Elsker slike gammle hus.Virkelig koselig.Nydelig katt.Får så lyst til å være go med den...Er litt vanskelig å passe på de firbente om de drar åver veien men oftes går det bra.Får håpe på det beste...Ha en riktig fin helg..Klem fra Bodil

  SvarSlett
 6. Kjempeflott hus!
  Jeg bare elsker gamle hus, de har sjel og særpreg:)Gøy å fundere på hvordan det var der før...tenk om hus kunne snakke:)
  Riktig god helg til deg, og pass godt på lille Noah, skjønn pus:)

  SvarSlett
 7. Skjønt hus;o)) Har alltid bodd i og hatt sansen for gamle hus, men nå har mi nytt, og jeg må si at de er deilig det også;o) Grubler meg grønn på hvor du bor hen;o)) Mener jeg har sett fasaden, ja ja ikke viktig;O))
  Noah koser seg masse ser jeg, han har nok vett til å passe seg..
  Klem
  Linda;o))

  SvarSlett
 8. Så nydelig gammelt hus dere har! Du får si til pusen at den må se seg godt til begge sider før den krysser veien!
  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Janette

  SvarSlett
 9. Så dejligt et hus du har, men forstår du bekymrer dig om den lille søde missekat!

  Hav en god weekend, klem fra Helle

  SvarSlett
 10. Flott hus og flott pus! Vi bur og så nær vegen. Då huset var bygd var det som pensjonat og litt seinare også bensinstasjon, så då passa det jo fint å bu nær vegen. Det har ikkje hatt slike funksjonar ditt hus? Ser jo litt "gammalt pensjonat aktig" ut...Er litt skummelt å bu så nær, men blir ein vane og...

  SvarSlett
 11. Takk for kommentar hos meg :)
  Eg kan ikkje hugse å ha vore inne på bloggen din før, iallefall ikkje i det siste.

  No har eg kosa meg gjennom mange fine innlegg her hos deg :)
  Så nydeleg gammalt hus du bur i :)
  Vårt hus er frå midten av 1800-talet, men mykje er modernisert og endra på. Neste gong me gjer noko med huset har eg lyst på slike vindauga som det var her før. Dei blir ikkje så ulike dei du har i huset ditt.

  God helg :)

  SvarSlett
 12. Koslelig flott hus dere har. Kan tenke meg at det var et stashus da det ble bygget. Sikkert fin belligenhet langs en kjerrevei på den tida!

  Søt pus også!

  SvarSlett
 13. Hei igjen.Jeg hadde en trøste premie i konkkurasen ett par Russesokker du ble trekt ut til dem.Kan du sende meg addressa di på e posten min bodilcu@hotmail.com Så jeg får sende dem.Hvilke sko nr bruker du...Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 14. Hei igjen.Bra att du ble gla for labbene.Jeg tar å strikker Russesokkene likedan som jeg har strikket til mitt Tantebarn hun bruker 36 men dem ble heller litt trang men fikk dem på.Tar å strikker med ett halvnr stør pinner.Da skal dem passe deg.Beggynner nå med en gang..Så du må vente noen dager før dem kommer til deg...HAR IKKE FÅTT E POST fra deg.Snakkes .KLem fra Bodil...

  SvarSlett