tirsdag 9. juni 2009

"heksedans"

Sommerkjoler som blåser i vinden!

Kjøkkenkroken min, her er det kjekt å sitte å lese,hekle,tenke, eller kose seg med en tekopp. Kansje eg har fyrt opp i peisen, har tent levende lys.Hører på musikk, radio.. Eller noe....


Er dette en kjøkkenvisp fra gamle dager? Eller er det riset bak "speilet" for uskikkelige unger,(Huuff ingen blir slått her i huset altså). Eg Fant den i uthuset drog den inn til pynt.Er det en sopeline til å koste utenfor på trammen.HUUMM. Kansje eg skal finne meg en lang lork(Pinnne) å feste på til skaft. Så kan eg ta den å fly til Blokksberg, På santhansnatt, Sånn at sommerkjolen flagrer i vinden. Dette er noe eg ikkje kan. Får begynne å øve kansje.... ..
Da ville eg vel skremme Celina sau og hennes små, som ligg her å slapper av på brygga vår. Nei den får heller henge der til pynt,, trur eg..

2 kommentarer:

 1. Koselig kjøkkenkrok du har.
  Det andre bilde , det ser ut som et godt gammeldags bjørkeris.
  Tenk at noen unger hadde det slik før at de måtte ut å plukke sitt eget ris.
  Skal for det meste bruke dagen på å innstalere programmer på en pc. som min sønn satt opp til meg.Det helt tekniske gjør han, men ellers så er det klar tale. Dette klarer du selv mamma ,du er jo ikke dum.
  Så det er bare å forsøke etter beste evne.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Så trivelig kjøkken du har :)

  Vi har en dør som er ganske lik din. Vet du hvor gammel den er?
  Jeg tror vår er original, og det vil si ca 300 år gammel. Dessverre er alt av henglser og dør"vrideren" (hva heter det da, på disse dørene?)malt. Men har planer om å få det svart igjen. Går det ikke maler jeg de svarte :)

  Ha en fin kvel :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett