fredag 14. februar 2014

Alle Hjerters dag!

Vinterstemning i stova,

Legg godviljen til så er engelen hjerteforma.

nips,Lykke er
Kunsten å få en bukett ut av de blomstene som er innen rekkevidde.

(Alle dager.)

(regner igrunnen ikkje med noe ekstra på sånne dager, mannen syns det er noe tull, for å få oss til å kjøpe mer! Men alt romantisk trenger ikkje kjøpes da vel;-)
Feirer du slike dager?

God valentinsdag! 
KLEM;


6 kommentarer:

 1. Dagen feires ikke her huset heller! Er nok handelsstanden som elsker dagen mest! Men det hender mannen tenner stearinlys, ikke verst bare det!
  Ha en fin kveld, med eller uten feiring,

  SvarSlett
 2. Hei Mira!
  Nei, det føles litt fremmed, og vi ferier derfor heller mannens bursdag denne dagen - han er en ekte Valentin's!

  God helg til deg! Og takk for at du deltok i Give Awayen om Hønsestrikk til folket-boken! Håper Lev Landlig kommer som det skal?

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen! Stakkars pusen din, nå ble han vel fornærmet :- D De får være fineste pusen på hver sin kant av byen, for han er jo veldig flott han også da ;-) Her ble det blomster på fredag, men egentlig er det ikke noe vi feirer så veldig. Blomster til helgen hadde det kanskje blitt likevel... Ha en fortsatt fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Mira :)
  Vi feirer ikke dagen vi heller, tja jo litt... jeg får i alle fall blomster og vi lager en bedre middag - men ellers er det ikke noe feiring. Bare vi to hjemme, slapper av og ser litt på tv og er litt på nett... som en annen vanlig dag ღ Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld og helg. Klem fra Mette :)

  SvarSlett
 5. Jeg har en veldig romantisk mann i livet som feirer om jeg vil det eller ei, kan man si.. ;)
  Koselig stemning hos deg, og jeg ser såvisst hjertet i engelen.
  Takk for de gode kommentarene inne hos meg. Ja alle dyra har sin egen personlighet, og de skaper et tomrom som gjør at man gjerne ønsker nye poter i hus. Både den ene hunden og jeg er støvallergikere, så da godjenta gikk bort nå, så har jeg valgt å ikke få noen ny pus. Vi får se hva som skjer om jeg en gang får kjøpt meg en bolig igjen, for når man leier er det ikke så lett å finne noe om man har mange dyr- selv om jeg trives best i en stor flokk firbente.
  Nå skravler jeg meg helt bort, og det jeg skulle var å gi deg mailadressen min så jeg kan videresende deg til hun som har oppskriften på den herlige bamsen. Du kommer til å elske den :)

  God mandag

  SvarSlett
 6. Også glemte jeg selve adressen.. :P
  huldrasi@hotmail.no

  SvarSlett