onsdag 21. juli 2010

Du store Alpakka!


Blei lei av å hekle ruter, og hekla meg et sjal på tur! Lubbene (Vestlandsk for strikke-sokker) har mamma strikka til meg! Slengte to nøster Alpakka-garn bort til ho å da var ho i gang.Kjøpte meg ei hjertenål til sjalet!Mønsteret har mamman min funnet på sjøl.

Fine, myke, og varme! Å skal krølle meg opp i sofaen med disse på, til høsten når det er ruskevær ute. Ha ein god kopp te på bordet, lese ei god bok. Sitte med et håndarbeid, lese blogger kanskje! Kose meg inne vertfall. Nesten som eg gleder meg allerede!

Ville bare vise dere ein korgstol , disse er gamle, fine syns eg.
Okei da! Dere skal få se de uten fillene mine. Har to med brune puter i og ein enklere stol uten pute, et rundt kurvbord har eg også. Arvet fra ein gammel gård.
Ja! dette er hekleriene mine, er så i tvil om eg skal ha de sånn, ensfarga? Kanskje eg rekker de opp igjen og blander farger, ferre farger i teppet? Eller kanskje eg lager sokker og skjal av alt sammen!? Humm! Kanskje ein pause for å tenke er tingen.

I dag vasker eg sengetøy! Bruker parfymefri skyllemiddel og så dryppa eg noen dråper Lavendelolje fra Apoteket oppi, lukter så godt da!

Nei! nå skal eg henge opp klesvasken, ut i sola. Viss eg tørr, stoler ikkje heilt på været i dag!

Ha ein fin onsdag! Miraklem.

10 kommentarer:

 1. Så lekkert det teppet blir i ensfargede ruter!!! Jeg likte det!!! Og så de stolene, da:DDDDDD Så flotte. morsomt med en mor som setter i gang strikkinga, når hun får slengt til seg et par garnnøster:DDD Og den HJERTENÅLA!!!!!!! Sånn må bare Hjertedama ha!!!! Men hvordan får jeg tak i det??? Husfliden???? Klemz

  SvarSlett
 2. Hei.Sjalet kjempe fint.Nåla hærlig.Teppe ditt blir kjempe fint.Bare forsett med det du det blir fint.Nydelige kårgstol.Vi har to nesten likedane stoler på Stabburet hær.Men de bare står dær.Sokkene mamma de har stikket så virkelig goe ut.Kjempe fine å ha til høsten når du skal kose deg.Ha en riktig fin Sommer videre,kos deg i sola.Hær bare regn og regn.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Nydelige stoler du har. De må du ta godt vare på.

  Skal si din mor er flink til å strikke lubber, og sjalet ditt var kjempelekkert.

  Nålen var en lekkerbisken. Hvor har du kjøpt den?

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 4. Du må ikke rekke opp rutene, fortsett litt til så har du det flotte teppet. Alt behøver ikke være bestemorruter;)

  Nydelige stoler!!

  Sjal og labba var lekre også, og smykker fra Hjerter (for det er vel det?) er rålekre.
  Ha en super kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Så fine stoler! Og teppet blir også kjempefint. Du må ikke finne på å rekke det opp! :-) Skrev egentlig svar til deg inne hos meg jeg, men nå får du det her også;

  Vil han låne han litt, ja. Så koselig da. :-) Han er på hytta med bestemor og bestefar nå, og vi vet ikke helt hvor lenge han blir der. 2-3 dager til iallefall tenker jeg. Skal få han til å ringe Daniel når han kommer hjem. :-)
  Valmuer, ja. Moro. Kanskje jeg har noe du vil ha i bytte...? Floks, peoner...? Eller noe annet?

  Klem

  SvarSlett
 6. Flott sjal! Flotte sokker! Stolene..HELT HÆRLIG! Bestemor hadde en slik i stua! knaka noe så.. men kjempehærlig å sitte i!! :0)
  Blir et flott lappeteppe av alle lappene dine!!

  SvarSlett
 7. Herlig teppe og labber. :)Er ørlite lei av å hekle lapper jeg også så jeg skal strikke genser og lue til det 1 årige barnebarnet.Godt med litt variasjon og. Kjempefin kurvstolen din. :)Klem.

  SvarSlett
 8. Nydelig sjal og hjertenål! Gode og flotte lubber, blir nok godt å kroe seg sammen med de på til høsten.
  Synes teppet ditt blir flott, må ikke finne på å rekke det opp igjen.
  Klem.

  SvarSlett
 9. Så masse fine ting...deilig sjal til høsten...her på Vega bare regner det:(
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 10. Nydelig sjal og sokker!
  Og ikke minst herlig stoler, slike er bare flotte:))
  Klem til deg!

  SvarSlett