fredag 11. juni 2010

I am singing in the rain..... I am happy again ,,,, tralla la...

Snart avblomstra Orientvalmuer. De er fine , men blomstrer så kort. Og etterpå er det bare noe tjavs. Da tar eg å luker bort alt eg ser av de, for her kommer de tilbake uansett. (Ikkje noe eg anbefaler noen som ikkje har samme erfaring med de altså. Ikkje gjør det viss du har få, og vil ha dei.).
En er en, og to er to-
vi hopper i vand,
vi triller i sand.
Zik zak,
vi drypper på tak,
det regner i dag.
Regn, regn,regn, regn,
øsende regn, pøsende regn,
deilig og vådt,
deilig og råt!
En er en, og to er to-
Vi hopper i vand,
vi triller i sand.
Zik zak,
Vi drypper på tag,
tik tak,
Det regner i dag! ( Sigbjørn Obstfelder.)

I dag driver eg å maler et lite hjørneskap. Ute blir hagen, og alt annet vanna uten at eg trenger å hjelpe til HURRA! Tusen takk! for alle de koselige kommentarer eg får. Nå må eg male videre! Tudelidu,,,, Mira smiler. God helg! KJÆRE DERE! KLLLEMMM.

5 kommentarer:

 1. Herlig innlegg og flotte bilder.
  Ja, nå trengte vi litt regn.
  Kos deg videre med malinga.
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Synes valmuer er utrolig fine jeg. Misunner deg dine litt. Hadde noen vakre lilla og hvite her før, men de er desverre borte. :-( Dere har forresten en utrolig koselig hage! :-)
  Jeg har en givaway på gang hvis du har lyst til å være med. GOD HELG!

  SvarSlett
 3. Nydelig hage du har,kjempefint innlegg. Ha en flott dag og ja nå var det godt med litt regn. Ha en deilig dag. :)Klems.

  SvarSlett
 4. Heisann, så godt at dere fikk litt regn..Det fikk vi og, og det er bare deilig...Flotte bilder av hagen og naturen rundt dere..Ha en flott helg,klems...

  SvarSlett
 5. Hei.Kjempe flott att dere fikk regn.Tykk skådde og regn også hær på Nordvestlandet i dag.Nydelige bilder.Lykke til med malingen og ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett