mandag 23. november 2009

Følger nr. 100.

Gratulerer til June, Med den flotte bloggen Nostalgi & skriveglede.
Du er min følger nr.100! (bilde lånt i hennes blogg.)
June er en sann nostalgiker, glad i landlig interiør og livstil. Gift, passert 40år.Tennåringsmamma til to. Har elghund og katt. Bor i et hus fra 1978 (nydelig nyoppussa kjøkken, akkurat sånn som eg liker.)
Ho er glad i å skrive. Bruker Mange søte vintage bilder på bloggen sin. Ho er glad i katter, les gjerne: Ti gode grunner til å ha ein katt, inne på Junes blogg, det anbefales!! Ja! Det er mye fint å se på, pluss massevis av koselig lesestoff inne hos June.Ta ein titt da vel!

Overraskelse kommer i posten June!


Lam er noe av det søteste landlige eg vet om. Og nå er det tid for å "lage vårens lam". Her hos oss. Gruer og gleder meg til lamminga.

8 kommentarer:

 1. Heisan Mira :o)
  Så koselig kommentar til meg! ;o) Blir så rørt av alle som legger igjen en kommentar! Du har en nydelig blog som jeg har kikka mye på. Å så moro at du ville være med på min trekning også! Det blir spennende med alle trekningene før jul ;o) Jeg er ganske fersk her i blogverdenen og det er så mange flinke bloggere. Føler meg litt utenfor ennå, men kommer sterkere tilbake på nyåret :o) Må få litt hjelp.
  Tusen takk for at du kommenterte og linket :o) Det var koselig! Ha en strålende fin uke!
  Klem fra GroLinda

  SvarSlett
 2. OH MY GOSH....de lammene var bare sååååååå søt! Kjempe glad i "hytte" huset mitt, men savner litt ekstra land og et fjøs slik at jeg kunne ha noen lam også...blir helt syk, så skjønn de er! ;-))

  SvarSlett
 3. Gratulerer med over 100 du også;) Du er jo skikkelig raus;)
  Ha en fin kveld videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hei.GRATULERER med 103..Du har en kjempe fin blogg.For noen nydelig lam.Virkelig nydelig.Får så lyst til å være go med dem.Nydelig farge på pelsen.Ønsker deg en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Åh guri de lammene var søte! Ja, helt skjønne var de!!!
  Ønsker deg en fin uke, Mira!
  KLem fra Lunalu

  SvarSlett
 6. Gratulerer med maaange følgere :o)

  Lammene er alltid så søte .. og jeg klarer ikke å spise lammekjøtt :o/ De sier at det skal være veldig godt - men jeg får meg ikke til å like det. Spiser fårikål en sjelden gang men det er alt.

  Det er vel noe bittersøtt over lamminga ja tenker jeg.

  Ha ei flott ny uke!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med sååå masse følgere!!!
  Nydelige lam:)

  SvarSlett