mandag 7. september 2009

Ti ting om meg!

Nå var det min tur; Fikk denne awarden fra Blåhvit-samlemani.Ho har en flott blogg, som ligger i blogglista mi.

Her er dei ti tinga!

1. Kommer fra et øysamfunn på sørvestlandet. (Et "Ylvingen" om dere skjønner.).

2. Vokste opp på et småbruk, ved havet.Det blei mye fisk til middag ja! Liker det godt eg, når fisken er fersk. (Nedtur å kjøpe gammel dyr fisk i butikken.)

3. Er yngst av 8 søsken.

4. Var best i klassen på barneskolen ! var den eneste i klassen, hi hi. ( på skolen var vi 10-14 elever. Det varierte litt fra år til år.Gikk altså flere klasser sammen.)

5. Dag pendlet til en stor ungdomskole, med taxi, ferje, buss. Moro å få mange venner på min egen alder der, kan dere tro.

6. Tok båtførerprøven på ungdomskolen.

7. Liker te ikke kaffe.

8. Alltid vert veldig glad i dyr.

9. Er lett å såre, lett å glede.

10. Eg rakk ikke kirka i barnedåpen til en av mine nevøer, fordi eg sto på badet, med krøllbørsten godt surret fast i håret. Måtte klippe den løst til slutt.....


Huff!Så vanskelig det var å skrive om seg selv. Ja,ja, nå var det gjort. Tror de fleste har vert innom denne nå, men har noen lyst! Så værsågod ta den. Klem fra Mira.

5 kommentarer:

 1. Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

  Så flott blogg du har!! Ha en strålende ny uke!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 2. He he, syns jeg ser deg, med børsten i håret;o)
  Ha en flott dag;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 3. Let at såre og let at glæde, det kan jeg genkende hos mig selv! Tænk at du var den eneste i børneskolen, meget lille ø-samfund.

  Tak fordi du delte det med os! Hav en fin dag
  Klem Helle

  SvarSlett
 4. Hei.Kjekt att du deler dette med oss.Synes att den var go den med att du var flinkest i klassen.Da lo jeg.Ha en riktig fin Tirsdagskveld.Bodil

  SvarSlett
 5. Det var en flott liste!!! Koselig å lese mer om personen bak bloggen! 8 søsken - det høres fint ut, mye selskap da, selv om man er fra en liten plass!!! Hadde du flere av søsknene dine som klassekamerater? Gikk også på en fådelt skole - men vi var 2 i klassen... hi hi
  Ønsker deg en fin tirsdag!
  KLem fra Lunalu

  SvarSlett