mandag 3. august 2009

" Govær"!?

I dag vil eg vise dere Goværen min. Vet han har vore i et innlegg før, men nå har ulla vokst seg lang og fin, bare se selv.Snill er han også. Han elsker klapp og kos.
Her er dattera hans Josefine,som gjør seg til for fotografen.Søt eller?


Gulliver(til høyre) Et koselam det også.Broren til Josefine.


Eg har govær uansett vær eg!Så visst noen av dere er "værsyke"er det bare å komme her å klappe han. I dag er Obama, som han heter våt da men. I morra blir det vel fint vær!
Å etterpå blir det bare finere og finere,det har eg bestemt!

Kos dere som best dere kan uansett vær.(tulleinnlegg fra lettere værsyk Mira.)

5 kommentarer:

 1. Så koselige bilder og innlegg. Jeg trodde slik en gammel vær ville vært litt hissig jeg, men så fint at den er snill. Flotte dyr. Mannen min drev med sauer når jeg traff han, han var gjeter også - så jeg kjenner litt til dette dyreholdet. Nå har vi bare besøk av dyr som kommer seg igjennom gjerde, noen søyer vil ned fra skauen og ned til bygda. Klingelingeling.... vi hører de kommer. Det er slik en hyggelig lyd.
  Ha en fortsatt fin dag - takk for titten :0)

  SvarSlett
 2. Så herlig med en godvær. Tror jeg trenger å komme en klappetur for å kjenne hvordan godvær var igjen... det har gått i glemmeboken, nemmelig ;P

  Kjempefine sauer! Hadde sau da jeg var barn, og har alltid likt de. Men skal nok ikke ha noen egne. Det får holde med høns og kaniner av utedyr :)

  Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Koslig blogg!

  Klem F (Tre Kusiner)

  SvarSlett
 4. Her var det jo bare søte individ :-) Så heldig du er som har go'vær hele tiden mens andre regner ned :-) Når det gjelder vær skal jeg ikke klage. Synes vi stort sett har hatt det fint hittil, selv om selve badetemperaturene har uteblitt...
  Ønsker deg en flott uke!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. Første gang jeg besøker bloggen din! For en flott blogg!
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg. Det er legusterhekk som trekker til seg sommerfuglene hos meg. :)

  Så herlig det så ut med blåbær, bringebær, plommer og epler. Det bugnet av gode ting på bloggen din!
  Jeg var på blåbærtur i dag, men fant ikke et eneste bær, bare mikkelsbær.. Så sånn er det.. Vi bor ikke midt i skogen, så må treffe de rette plassene.. hehe..

  Kommer nok inn hit igjen!

  Klem, cecilie

  SvarSlett