onsdag 8. juli 2009

Loppis og te.

Så er eg tilbake. Har vore en tur i Sverige. Der kjøpte eg lopper og te.
Denne boksen som er ny, falt i smak JA!
Gammel fin duk.


Detalj fra duken.Fine, gamle kjøkkenhåndklær.


Mye godt for en te-elsker som meg.

Tre nysølvfat, og ett glimt av den andre duken.Krukkegal eg? JA!


Tallerken fra Gustavsberg. 10 svenske kr. Kjøpt på Erikshjälpen i Vänersborg.
Liten, søt skål, kjøpt for 8 s.kr. Erikshjälpen.


Kryddermorter, strykejernet hadde eg fra før.Sansen for fyrstikkesker.


Har vore på ferie til Sverige. Leide ei hytte nær Vänersborg." Der kosa me oss i varmen".Ein skal vell ikkje klage men det var for varmt for oss. Beste stedet var uti Väneren ja. Godt badevann ved Ursand camping. Ellers shoppa me rundt litt. Trollhättan ,Uddevalla,Vänersborg, Fjellbacka,Strømstad og noen kjøpesenter var me innom. Likte best en bruktbutikk og Erikshjälpen i Vänersborg eg. Der kjøpte eg det meste på bildene. Var ikkje innom noe andre loppis. Mer om Erikshjälpen finner du her.

Flott museum i Uddevalla, kjølig også der inne. Der kjøpte eg den største fyrstikkeska. God pizza i Uddevalla. Hadde planlagt ein tur til Gøteborg, men droppa det p.g.a. varmen.

Tror alt i alt at det ble en grei tur for hele familien.

13 kommentarer:

 1. Heisann! Så masse fint du har fått på loppemarked :) Koselig med tur og shopping, og veldig hyggelig å komme hjem og pynte opp med det man har kjøpt!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. mye lekkert, legg inn link til deg for jeg la jo u svarene , nå r det rimlig enkelt finne ut av men litt utfordring skal det jo være, vi får håpe fler enn deg svarer ellers blir det stor pakke:O)men legg link til selv om du står på gmail..

  SvarSlett
 3. Jeg har problemer med Fridas side jeg og.Virker av og til men tar lang tid å laste inn.
  Du for se senere om det går . Kommer jeg igjeennom til henne så skal jeg nevne at du har problemer.
  Ha en flott helg
  Klem

  SvarSlett
 4. Så herlige ting du har kjøpt. Den hvite runde duken var bare et syn ! Utrolig gøy med loppis og så kjekt når du kommer hjem med så mye fint som du har gjort.

  Ønsker deg en deilig dag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Herlige og lekre ting!
  Har en award til deg hos meg;)
  Ha en fin kveld,)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 6. Hei
  Ser at vi har vært nesten samme stedene i Sverige. Vi var innom Tanum loppis og der fant jeg kun 1 kjøkken håndkle med monogram. Ser at jeg har vært på feil loppis:O) Det du fant var nydelig.
  Men man ser ikke skogen for bare trær for på Tanum loppis var det 12 hus med alt mulig lopper å da var det bare å holde tungen bent i munnen å ikke la seg rive med ( noe som jeg har store problemer med på slike steder)
  Nydelig blogg og koselige innlegg.
  Ha en nydelig søndag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 7. Biltema og Chlas er jo ikke så glae at det ikke er godt for noe. Vi er flertall av det feminine kjønn i familien men hadde mannen fått bestemme så....Jepp! jeg er fra sør Rogaland. Nærmere bestemt Ålgård. 200 meter i luft linje fra Kongeparken!
  Å Flekkefjord er min barndoms by. Tenker jeg skal en tur til Mandal for å stikke innom Emmeline og en tur til Søgne til Anniche som eier Annas rom.Ellers så blir det å slappe av hos mamma og de i Flekkefjord. Ha en nydelig dag:O)

  SvarSlett
 8. Hei! Tusen takk for kommentar inne hos meg! Så nydelige ting du har fått kjøpt i sverige!

  Jeg vet ikke om noen loppemarkeder sånn på stående fot...Tror de fleste har vært! Det pleier å være ett i Fjære(grimstad)ut på høsten, men vet ikke når!!!

  Ellers kan jeg anbefale å ta en tur på misjonshuset på saltrød. Tror de har åpent fra kl 5 på onsdager(eller var det torsdag) Uansett....der kan man gjøre et kupp, hvis man tar seg tid til å rote gjennom det de har!!!

  Ha en fin dag!

  Klem Inger

  Ps har lagt meg til som følger hos deg, og gleder meg til å bli bedre kjent med deg!!

  SvarSlett
 9. Så heldig du har vært med innkjøpene dine. Mannen min og jeg pleier å feriere i Sverige hver sommer, men i år skal vi ikke på ferie på grunn av huskjøp. Kjenner jeg lengter litt avgårde, men vi får ta det igjen til neste år. Fortsatt god sommer til deg. Legger deg til i listen min. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 10. Så flotte ting du har kjøpt! Tipper du har kost deg :-) Så kjekt å finne noe en har lyst på. Likte spes. godt kjøkkenhåndkledene og boksen. Høres ut som om dere har hatt en flott ferietur. I neste uke entrer vi også Sverige....og Danamrk. Skal bli lidderlig godt. NÅ vil jeg ha ferie!!!

  Nattaklem fra Solveig

  SvarSlett
 11. Du har købt noget fint linned, jeg synes så godt om gammelt linned - specielt med monogrammer!

  Tusind tak fordi du betænkte min blog med en award, det er jeg meget glad for! Du får en af mig også for en fin blog. Jeg har sat dig på min linkliste!

  Klem fra Helle

  SvarSlett
 12. Så mye fint du har kjøpt!!! Nydelig hvit duk og boks!!!
  Og så har du en kjempe fin blogg!!!
  Klem fra Lunalu, på bloggvandring!

  SvarSlett
 13. Hej!
  Tack för titten hos mig... fast det var ett tag sedan men jag har inte haft så bra uppkoppling på internet så det har varit svårt att titta in hos andra.
  Oj, vad du hittat många fynd på din Sverigeresa och teet du köpt både Himlagott & Söderte är jätte goda!!
  Ha det bra Kram Marith

  SvarSlett