tirsdag 11. mai 2010

Noah pusen fyller 1 År!

Noah fyller et år i dag! Goe vennen min! (Han er mitt beste, og eneste Finn Funn:)
Tusen takk! "Nodelands Monica" for at Noah blei" min"! Kjørte avgåre ein Øsende regnværsdag i høst å henta heim vennen min. Søte Monica fortalte at pusen var født 11 mai, og Mira lovte å huske det. Monica sendte også sms etterpå å spurte åssen det sto til med Katten!

Noah har det fint! koser seg mye ute om dagen. Det blei jo mye innevær for både folk og fe i vinter så nå"er det ekstra godt å være ute. Litt kaldt og forferdeligt tørt her i Agder da. OBS!Stor skogbrannsfare!!Se så søt han var da. lille vennen.


Nå vasker eg over golva, vasker klær, og stikker innom Josefine i fjøset. Ho er den siste som skal lamme i år. Vil gjerne bli "ferdig" inne og komme meg ut i hagen.

Det blir nokk ikkje noen stor bursdagsfeiring for pus har ikkje tid til å være inne eingang. Ha ein strålende fin dag! Miraklem.

6 kommentarer:

 1. hei Mira,
  å gratulere med dagen til en herlig pus,
  de gir oss mye glede disse dyra våre,
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Hallo kjære!!!! Nydelig pus! Jeg har selv to vovver, som er forskjellige raser, og forskjellige lynne. De utfyller hverandre på en måte. Det er koz med dyr!!! Klemz

  SvarSlett
 3. Heisan Mira ;o)
  Gratulerer så mye til Noah med 1 årsdagen! Han er en nydelig katt og ser så utrolig snill og god ut ;o) Ja det er deilig med dyr rundt seg! Er aldri alene da ;o)
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 4. Gratulerer til en nydelig pus.
  Så deilig å ha et lite dyr å være glad i.
  Ha en fortsatt fin dag
  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig pusekatt - og spesielt kjekt at han har bursdag samme dag som min bedre halvdel !!!

  Gratulerer så mye !

  SvarSlett
 6. Gratulerer til pusen!
  Vi hadde vår første pus i 17 år, og vår andre fyller 4 på selveste nasjonaldagen :)

  SvarSlett