torsdag 29. juli 2010

Kos med dyr!

Klapp meg, klø meg,,, Ikkje lett å ta bilder av denne gjengen. De sprenger nesten gjerde fordi di vil bort til fotografen!


Gode venner! Daniel og sauen hans Fiffi!


Sauene setter pris på litt hjelp til å få tak i blader.


Malin min gosau! Vil gjerne ha kos!




Lavendelen blomstrer i hagen! Lengst bak der ser dere uteplassen vår, med utegrill.
Tørt er det her, selv om me har fått noen dråper regn. Litt grått i dag også, kanskje det er håp om mere regn. Vet godt at mange av dere har fått nok fuktighet, og lengter etter sol nå, men det er frustrerende å bekymre seg for om dyra har nok mat. Me har begynt å sage ned løvtrær for å fore dei nå. Miraklem,

lørdag 24. juli 2010

Valmue!

Med et bilde av ein valmue fra hagen, vil eg ønske dere ein fin lørdagskveld! Må dere alle ha det fint!
Kjøpte tørre valmuekapsler, den gang tørre blomster var populært. Strødde frøa ut i hagen, og siden har de vært her. Er nok 1- årige ,men frør seg, og dukker opp rundt forbi.
Nyutsprunget er de litt lakserosa, men lysner litt ettervert.


Måtte dere få fint sommervær alle sammen! God helg! Miraklem;)

fredag 23. juli 2010

Luftrenser/støvsugerbløff!

Her om dagen var eg innom Rema for å handle litt! Og der sto de SELGERE utfor døra! SUKK! Eg prøvde å overse de så godt eg kunne, og komme meg inn i butikken. Men den gang ei! Eg skulle bare løfte på denne maskinen deres og tippe kor tung den var! Ok! eg så gjorde sa 6,5 kg . Og fikk høre at eg var kjempeflink! (SÆRLIG)! De fikk Telefon nummeret mitt, og etter noen dager ringer ei smørblid "Isabella" og sier at eg har vunne ei konfekteske fordi eg var den som gjetta nærmest rett svar. (Tipper alle var like flinke eg!). Og i tillegg hadde eg "Vunne liksom"? at de skulle komme heim til meg og rense huset!

Nå har de vært her og mere omstendelige å teite selgere har eg ikkje vore ute for.
De lurte meg ikkje et sekund. Plutselig bare går de, skjønte vel at det var bomtur å besøke meg!

Så spørst de da om sjokoladen er god!
Sjekk denne linken , og denne. gå bare forbi dei! Sjokolade kan du heller kjøpe sjøl! OG til REMA og andre butikker Hvorfor lar dere sånne folk stå utenfor å plage kunder? Tjener dere på det? Hvis det blir vanlig, vil eg heller handle et annet sted!

Bare et Sukk fra Mira! Å til dere andre, Håper dere får ei fin helg! Miraklem.



P:S: Sjokoladen smakte heilt PYTON. ikkje vert det i det heile tatt!

onsdag 21. juli 2010

Du store Alpakka!


Blei lei av å hekle ruter, og hekla meg et sjal på tur! Lubbene (Vestlandsk for strikke-sokker) har mamma strikka til meg! Slengte to nøster Alpakka-garn bort til ho å da var ho i gang.



Kjøpte meg ei hjertenål til sjalet!



Mønsteret har mamman min funnet på sjøl.

Fine, myke, og varme! Å skal krølle meg opp i sofaen med disse på, til høsten når det er ruskevær ute. Ha ein god kopp te på bordet, lese ei god bok. Sitte med et håndarbeid, lese blogger kanskje! Kose meg inne vertfall. Nesten som eg gleder meg allerede!

Ville bare vise dere ein korgstol , disse er gamle, fine syns eg.
Okei da! Dere skal få se de uten fillene mine. Har to med brune puter i og ein enklere stol uten pute, et rundt kurvbord har eg også. Arvet fra ein gammel gård.




Ja! dette er hekleriene mine, er så i tvil om eg skal ha de sånn, ensfarga? Kanskje eg rekker de opp igjen og blander farger, ferre farger i teppet? Eller kanskje eg lager sokker og skjal av alt sammen!? Humm! Kanskje ein pause for å tenke er tingen.

I dag vasker eg sengetøy! Bruker parfymefri skyllemiddel og så dryppa eg noen dråper Lavendelolje fra Apoteket oppi, lukter så godt da!

Nei! nå skal eg henge opp klesvasken, ut i sola. Viss eg tørr, stoler ikkje heilt på været i dag!

Ha ein fin onsdag! Miraklem.

mandag 19. juli 2010

"Familien Svanhild" !

Se ka eg såg!
Er de ikkje søte?


Ikkje noen, stygg andunge akkurat!

Bilder tatt ved Breiavannet Stavanger!

Ha ein fin mandag! Miraklem.

søndag 18. juli 2010

Skagen bageri,,, Stavangers fineste hus!?

Me har vert på tur! (Ikkje til Danmark nei;) Overnatta ei natt i Stavanger på vei "Heim" til vest. Pleier å kjøre heim til mamma og pappa, på ein dag. Og da kjører me ikkje innom Stavanger sentrum. Men nå var det så lenge siden eg har vert der at det var gøy å stikke innom igjen. Bodde å jobba flere år i Stavanger en gang.,,,

Er imponert over de fine skilta, og lyktestolper i gammel stil, som me såg overalt.

Nydelige gamle dører!

Å kunne stått å sett på dette huset i timesvis eg,,,,,!



Men med gutter på tur, rakk eg nesten ikkje å ta bilder, på turen! Løp, løp , videre , videre, Sukk. He he.

Stå nå stille da! Ja! her er de! Mann og barn, på tur. Me var ikkje inne å smakte på baksten.

Nå er me heime hos Noah pus igjen! Litt før planen, for sauene passa på å hoppe over gjerdene. svigerfar ville ikkje løpe etter de, så me avtalte med nabo Erik, (Øysteins kompis om han kunne holde ett øye med dyra våre i tillegg til svigerfar.) Men fant ut at Erik og Mathias hadde fått nok å gjøre å derfor pitla med oss sørover igjen.

Tusen takk! skal dere ha! For saue-gjeting. I dag skal dere få pizza!

Å så godt det er å sove i si ega gode seng!

Kos dere på tur, eller heime kjære bloggvenner! Miraklem.

onsdag 7. juli 2010

Tørre roser!









Nå sikter eg til de rosene eg har tørket i blå tørkesand. (Og ikkje de stakkars rosene som står ute å lengter etter vann;) Ikkje serligt vannehjelp me har fått fra åven, mulig det kommer noen dråper i kveld.

Så kjekt om dere legger igjen noen ord dere som er innom ;) Blir kjempeglad for alle kjekke kommentarer,Tusen takk!

Ha ein fin onsdag! Miraklem.

mandag 5. juli 2010

Tørke roser.

Det er så mange skjønne roser i min hage nå. Tenkte eg ville prøve å tørke noen.


Husker dere tørkablomstene fra 90 tallet? Eg tørka alt mulig, gikk på kurs for å lære blomsterdekorering, og kjøpte mye "Blå sand". I den tørka me til å med sopp, og vannliljer! De blei så fine så.

Nå er eg spent på om rosene blir fine! Skal bare tørke noen få tror eg. "Sist gang" tok det heilt av og det blei tørkablomster overalt! Til alle, i gaver og i alle retninger.


Tok meg ein tur opp på loftet for å hente fram denne sanden igjen. Gjett om den var rosa da? Det var bare å få på steikeovnen for å tørke sanden til den blei blå igjen, og klar til bruk.

Da fant eg denne gamle boksen, som eg fikk av mamma ein gang. Det står made in England på den og et tall.


Å ellers, så går nå dagene; guttene maler ute! Eg maler inne, (et skatoll). og så er det den vinterveden da, så må ordnes .

Ønsker dere ein fin sommer! Miraklem.