fredag 29. mai 2009

Trist dag!

Våknet klokka 3 i natt av en bil som sto å rusa bilen å rygga og bråkte. skjønte ikkje kva dei holt på med så eg måtte ut for å se, etter at dei var kjørt vekk. Fann ut at dei hadde kjørt i grøfta. måtte nokk streve litt for å komme opp igjenn. I dag rinkte naboen å lurte på om det var min katt som var påkjørt. Det var han! Så nå er ikke Gopusen min; Trollet mitt her mere!SNUFS!

tirsdag 26. mai 2009




Rare pus, er dette noe godt sovested da?





Liker godt slike ting



Blir så frustrert av at eg ikkje får det helt til som eg vil her! Så eg mister inspirasjonen til å skrive .Sist innlegg skulle være flere bilder og ikkje bare en "lopp" eg meiner kopp. I dag regner det på sørlandet, greitt for meg så slipper eg å vanne i vertfall.Har vaska å rydda litt i huset også. Pus sover i trauet, det har eg ikkje kjøpt på loppemarked altså.

mandag 18. mai 2009

Lopper!


Fant noen fine ting på loppemarked for en tid tilbake. Synst denne koppen fra Egersund flint er kjempefin!

søndag 17. mai 2009

17 mai salutt,Hurra!


Hurra for 17 Mai.

Pleier å sitte oppå hauen her å klappe et lam , på morrakvisten 17 Mai. Hører på salutten kl. 7. Senere skal me ta på finstasen ,kjøre til byen, å feire dagen på tradisjonelt vis. Ønsker dere alle en fin dag !

lørdag 16. mai 2009

bilder 16 mai.













Fikk låne et kamera for å ta litt bilder. Fant Obama midt i en gravhaug, her var det vist godt å slappe av.












To gode venner!

Kompiser!


Godt å ha en vær me ikkje trenger å være redd for!















Dette er Lotta, flaskelammet vårt. Søt eller!
















Eldstesønnen og nabogutten, har sine hobbyer. mekke, skru og sveise. Hvor sånne gener kommer fra er uforståelig. Men flott at dei kan drive med annet enn data også. Sønnen min (bakerst i bildet) har sveist nye rosebuer i år, så da er det heilt greit.










Fine rosebuer? Sønnen min har laget tre stykker.































Her er pus. Han heter Lu, Lui, Prins og Troll. Alt etter som. Han er en smule bortskjemt, liker å tulle med oss . Ligger på lur å angriper oss når me kommer forbi.

onsdag 13. mai 2009

Lam på beite!

Nå er alle sauer og lam ute og koser seg i det fine været. 29 lam og 16 søyer, og goværen vår som er svart . Han heter Obama må vite.Han er kjempesnill aldri hatt maken. Han vet ikke hva å stange er heldigvis.